Avi steg 1

Klicka här för att betala i vår nya medlemsportal

Här kan du betala din medlemsavgift för aktuell termin utan att vara inloggad.
Om du har en inloggning så logga in och betala istället, så slipper du ange dina uppgifter.
Termin HT22
*
10 siffror: yymmddnnnn

*
*

*
*
*
*

*
Betalsätt

Betala med Swish: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen "Betala med Swish". Systemet hämtar mobilnumret som du uppgav i steget innan och du behöver bara öppna Swish-appen på din telefon och fullfölja betalningen.

Betala med kort: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till Swedbank Pay betalstjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning.

När betalningen är genomförd trycker du på knappen ”Kvitto” och skriver ut kvittot om du så önskar.

Betala via internet/mobilbank: Du kan välja att betala medlemsavgiften som en "vanlig faktura" i din mobil- eller internetbank. Då skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget - OCR-nummer, bankgironummer samt belopp att betala.

Betalningsvillkor

När du betalar din medlemsavgift blir du medlem i Skåren och har tillgång till rabatter och andra förmåner. Inga avgifter återbetalas.